perjantai 21. joulukuuta 2012

Don't you worry child

Loma! ♥ nyt on vihdoin aikaa kirjoittaa, eikä tarvii stressata kouluhommista :) Pidettiin viikko sitten meidän luokan pikkujoulut, oli mahtava ilta, vaikka loppuikin vähän lyhyeen... ja nyt vähän kuvia :)


Pelattiin korttia! En ollut ikinä ennemmin pelannut ristiseiskaa ja "opin uudestaan" lännen nopeimman (voitinkin kerran tai kaks!), oli hauskaa :D


Laulettiin koko ilta Singstaria, se on aina yhtä kivaa! :)





Mulla on parhaat ystävät, rakastan teitä ♥


Ja vielä meidän (melkein) koko luokka ♥

Mä en vieläkään tajua, että kolmen päivän päästä on jouluaatto, ei se voi millään olla nyt jo! Huomenna vietetään vielä Janikan, Sannin, Jonnan, Josen ja Riinan kanssa pikkujouluja ja oon tehnyt kaikille parhaimmat joulukortit ikinä ;) Nyt jatkan elokuvan katsomista neloselta, moikka!

tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulu on jo ovella

Tämä viikko on ollut ihan kamalan kiireinen! Mä en tykkää koeviikoista enkä terveystiedon kurssipäiväkirjoista enkä äikän elokuva-aiheisista puheista. Enkä varsinkaan siitä kiireestä. Mutta joulu on ihan jees :) ja onneksi huomisesta lähtien kiire alkaa vähän helpottaa, huh.







Kuvat viime vuodelta, vietettiin perheen kanssa joulu Jyväskylässä:)
Ja nyt vielä biologiaa, öitä! ♥

lauantai 8. joulukuuta 2012

i Vasa

Lähdettiin Sannin ja Janikan kans perjantaina Vaasaan joululahjaostoksille (ja katsomaan Nightmare - Painajainen merellä)! Lahjat löytyi kaikille, oon niin helpottunut, ei tarvitte niitä enää miettiä :D



Jossain vaiheessa suunnattiin sitten kahville. Meinattiin mennän Arnold'siin, mutta siellä oli niin kamala jono (ja mun jalat oli kuolemaisillaan, koska olin laittanut korkkarit...), ett mentiin sitten semmoseen paikkaan, kuin Göran's. Istuskeltiin sitten siinä ja yhtäkkiä nähtiin Laura!


Laurakin oli ostamassa joululahjoja, mutta kerkes tulla istumaan meidän kanssa hetkeksi :) lähdettiin kuitenkin sitten pikapuoliin yhdessä Gina Tricotiin ja sieltä Anttilaan. Siellä istuttiin sitten vielä hetken kahvilassa, ennen kuin Laura, Sofia, Caro, Antton ja E-P lähtivät Jurvaa kohti.


Caro ♥

Kun muut olivat lähtenee, lähdettiin Sannin ja Janikan kans leffateatterille. Siellä oli paljon porukkaa ja sali täyttyi sitten melkein täyteen!


ootte te ihan kivoja ♥

On nyt sitten Salkkarit-leffakin nähty, vaikka olisin mä mieluummin käyttänyt sen kympin johonkin muuhun, ei oikein iskenyt... Joonatan oli kyllä ihan paras :D

Oli ihan mahtava reissu, tosin en kyllä mee enää ikinä kattomaan leffaa varsinkaan Janikan kans, ellei se opi olemaan hiljaa ;) nyt odottelemaan grilliruokaa ja voisihan tässä jonkun leffankin kattoo... Ihana tämä neljän päivän loma ♥

maanantai 3. joulukuuta 2012

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

The haaste

Hupsistaa... En aio sanoa, että sori, ku en oo postannut, mutta sori, ku en oo postannut! Mutta Kaisa haastoi mut, joten nyt sain vihdoin aikaseksi tehdä tämän!

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer the 11 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There's no tag backs.

1. Oon hakenut ensi vuodeksi vaihtoon Italiaan Rotarien kautta! Oon niin innoissani, en kestä jos oikeesti pääsen!!! Samalla mua jännittää, mutta en voi ajatella muuta, kuin sitä ehkä-tulevaa-vuotta :D


2. Mä nauran niin paljon, että tuun ihan varmasti elämään ikuisesti. Ja mulla on kieroutunut ja paras huumorintaju ikinä! Sekä kaiken tän lisäksi mulla on parhaat ihmiset, joiden kanssa nauraa ♥


3. Mä en fanita ketään tai mitään. Tai joo, Maroon 5:lla on tosi hyviä biisejä ja Alexander Skarsgård on hot, mutten oo mitenkään "göaöglkadgkajglk OMG I'm a fangirl" :D

4. Alexander Skarsgårdista pääsemmekin sitten aiheeseen True Blood. ♥ Ihan paras sarja ikinä, vaikka The Vampire Diaries on hyvä myös... Yrittäen kuitenkin epätoivoisesti esittää ei-teinityttöä, sanon, että Twilightit ei kyllä oo niin lähellä mun sydäntä :D Kirjat on oikeesti ihan hyviä, mutta elokuvat ei oikein iske.






5. Oisin voinut laittaa vielä miljoonasataa muuta kuvaa/gifiä tohon yläpuolelle liittyen True Bloodiin ♥ ja opin juuri äsken, miten saan sydämen (alt + 3)! Ja en tiedä, miten keksin vielä kuusi faktaa ittestäni..

6. Oon kattonut Salkkareita niin kauan kun muistan, mutta nyt en oikeestaan edes tiedä kunnolla, mitä Pihlajakadulla tapahtuu. Eli oon lähes lopettanut kattomisen kokonaan! Mulla on vaan ollut niin hirveesti tekemistä lukion ja vihdoin alkaneen elämäni (ennen olin täysin no-life, nyt en niin paljon!) takia. Niin, ja ei mua kyllä kauheesti enää kiinnosta. Tosin Salkkarit-leffa on pakko mennä kattoon!

7. Mä luen paljon blogeja! Ja tän hetken lemppareita on mm. Annaliinan ja Natan blogit - en oo nähnyt Annaliinan yllä vielä yhtäkään asua, joka ei toimisi ja Nata on vaan täynnä asennetta!


8. Mä aion hakea lukion jälkeen oikeustieteelliseen. Mä luultavasti tuun katumaan sitä sitten, kun pitää tyyliin lukea Suomen lakikirjat läpi tai muuta vastaavaa, mutta en murehdi sitä nyt ;)

9. Mä kirjotin joulupukille :) Mun toiveita oli ainakin Nälkäpeli 1-3 -kirja, The Vampire Diaries 3. tuotantokausi, Harry Potter - Legenda ja J.K. Rowlingin uusin teos Paikka vapaana.



10. Mä haluaisin uuden kännykän. Tai siis älypuhelimen. Samsumg ois kiva, vaikka semmonen Galaxy Note (se on kyllä järkyttävän suuri...) tai joku semmonen, mut ei enää Nokiaa, mulla on aina ollut Nokia, joten vähän vaihtelua ;)


11. Memet on ihan parhaita! Olin vähän myöhässä niiden kanssa, mutta oikeesti - ihan parhaita.



Ja sitten Kaisan kysymyksiin!

1. Mihin suurin osa rahoistasi kuluu? - hmmm... no luultavasti vaatteisiin, tai ei mitään luultavasti, vaan vaatteisiin :D

2. Mikä on eriskummallisin juttu, jonka olet tehnyt tämän vuoden aikana? - Nyt kyllä pisti vaikeen... Kaisa, ei saa! No, ehkä ei nyt eriskummallisin, mutta erityinen ja suuri juttu oli, että hain vaihtariksi! ;)

3. Oletko yleensä ennakkoluuloinen? - En ole, tai ainakin yritän olla mahdollisimman ennakkoluuloton :) Mutta kyllä sitä välillä huomaa ajattelevansa jostain jotain ulkonäön perusteella ym.

4. Millaista musiikkia kuuntelet? - Vähän kaikenlaista. Mulla ei oo ikinä ollut jotain tiettyä lempimusiikkilajia, kuuntelen laidasta laitaan (tosin heviä tai muuta sellasta en kuuntele...). Mitä nyt radiosta sattuu tulemaan :D

5. Mitkä asiat saavat sinut nauramaan? - Öh, tuota noin... Mä istuisin tässä koneen äärellä vielä mummonakin, jos listaisin kaikki asiat, jotka saavat mut nauramaan. Mutta sanotaan näin yksinkertasesti, että ystävät ♥

6. Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua? - Hui, oon 21 viiden vuoden päästä! Noh, oon (toivottavasti) päässyt sinne oikikseen ja yritän siinä opintojen sivussa epätoivoisesti saada elantoni jaa.. niin, että semmosta nyt ainakin :)

7. Mainitse esine, joka kulkee aina mukanasi. - Mä en voi sanoa, että kännykkä, koska välillä jätän sen kotiin... mä en oikeestaan tiedä, että onko mulla aina joku esine joukossa! Mutta kyllä se kännykkä niin usein joukossa on, että sanon sen. Kännykkä siis.

8. Kuvaile lempiherkkuasi, mutta älä paljasta mikä se on. - Se on ruskeaa. Täydellisesti tehtynä keskeltä mömmöistä ja päältä rapeaa. Ja se on taivaallista.

9. Sarja, jota seuraat koukuttuneesti. - True Blood. Tosin teen aina niin, että kun se tulee DVD-boksina, niin katon kaikki jaksot suurinpiirtein yhteen putkeen :D tyhmää, kun sitä ei oikein tuu telkkarista :(

10. Luettele kolme vahvuuttasi ja heikkouttasi. - Vahvuudet: 1. Osaan valikoida ystäviä tosi hyvin, koska mulla on mahtavia sellasia ♥ 2. Mä oon sisukas. Jos alotan jotain, niin kyllä mä sen sitten vien loppuunkin, vaikka tekis tiukkaa. 3. Mä en oo pitkävihanen. Jos suutun, niin mä kyllä sitten suutun kunnolla, mutta en mä osaa olla pitkään vihanen :)

Heikkoudet: 1. Oon huono tälläsis, en ikinä keksi vahvuuksia tai heikkouksia ittestäni! 2. Oon hidas syömään. Oikeesti hidas. Ehkä hitain. Tai en, koska Laura on mua hitaampi ;) 3. Ei oikeestaan voi sanoo, että oisin tekniikan ihmelapsi. Mutta en mä kyllä oikeestaan oo ihan surkeekaan, mutta menee tää silti heikkouksien puolelle:D

11. Sano terveisesi näiden kysymysten keksijälle! hehe X) - Terveisiä Kaisalleeeee! Kiitti tästä haasteesta, vaikka tän takia mulla venyikin nukkumaanmeno vähän liian myöhälle, mutta ei se haittaa ;) Mä tykkään sun tyylistä, ja se sun uus takki on tosi kiva :)

Huh, tässä vierähtikin sopivasti sunnuntai-ilta ja aion olla vielä kaiken lisäksi niin ilkee, että rikon neljää viimeistä sääntöä, enkä jatka tätä haastetta!

Kiitos ja anteeksi.

kuvat we♥it