sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Edinburgh

Aye, we're back from Scotland! Oli huippu reissu, lokki kakkas päälle, saatiin ranskalaisia tuttuja ja muuta kivaa ;)

Saavuttiin siis Edinburghiin maanantaina yhden maissa ja lähdettiin melkein heti opastetulla kävelykierrokselle. Muuta ei sitten tehtykään sinä päivänä, mentiin nukkumaan jo kahdeksalta, oli niin järkyttävä väsy.

Toisena päivänä tutustuttiin kaupunkiin. Vierailtiin Edingburghin linnassa..

Koko poppoo miinus Pauliina!




Huipulla tuulee!

Tuolla oli oikeesti ihan järkyttävä tuuli!:D muuten koko matkan ajan oli tosi hyvä sää Brittien mittakaavalla - vain pari kertaa piskotteli. Mutta niin, linnan lisäksi käytiin vielä tiistain aikana Jonnan ja Esan kanssa Camera Obscura and World of Illusions -nimisessä paikassa ja koko porukalla Museum of Scotlannissa. Molemmat paikat oli tosi mielenkiintoisia ja kivoja ja hauskoja!





Tuolla World of Illusions'issa oli siis kaikenlaisia illuusioita ja saatiin kyllä välillä hyvät naurut!:D Mulla on varmaan yli sata kuvaa tuolta ja ei me oltu siellä kuin joku... tunti? Myös museossa meillä oli Emilian kans hauskaa...


Näiden lisäksi salakuvattiin söpöjä poikia ja sekoiltiin ihan muuten vaan :b Niin ja jossain vaiheessa otettiin kuva säkkipillisoittajan kanssa!


Illalla kiivettiin Arthur's Seat -kukkulalle (tai olis pitäny kiivetä, mutta taidettiin päästä johonkin puoleen väliin sattuneesta syystä.. Oli muuten mahtavat maisemat!



Keskiviikkona yhdeksän maissa lähdettiin pois Edinburghista bussilla St. Andrewsin pikkukaupunkia kohti. Siellä käytiin kuvaamassa vanhoja raunioita ja hautausmaita ja sitte vähän shoppailtiin ja sitten H&M:n pihassa lokki kakkas päälle ja sitten käytiin syömässä jätskit (tai Emilian tapauksessa Starbucksin jättikeksi) kuolettavaan nälkäämme :)




Ja sitten käytiin Deep-Sea Worldissa ja päästiin Photo teamin Zanderin kynsiin... ;)


Torstaina sai tutustua vapaasti kaupunkiin ja me suunnattiin Emilian ja Jonnan kans shoppailemaan:) Suurin osa ajasta kului Primarkissa ja... no, eipä tässä muuta kuin MIKSEI PRIMARKIA OO SUOMESSA?! Ostin ihanat kengät, ihanan mekon, ihanat printtihousut ja ihania ear cuffeja♥

Illalla mentiin vielä syömään koko porukalla The Elephant's Houseen, joka on "Birthplace of Harry Potter"! Omnom, sanon minä, vaikka en syönyt yhtäkään ruokalajia loppuun, olin niin ähky:D


Viikko meni supernopeesti, eikä nyt vielä yhtään huvittaisi mennä kouluun, en mä enää ees muista yhtään mitään! Mutta eipä mulla sitten muuta, ciao (:

PS. Meinas ihan unohtua! Kun saavuttiin Helsinki-Vantaan -kentälle ja aikani odottelin mun matkalaukkua siinä hihnan vieressä tajusin, että ei sitä sieltä taida tulla. Matkalaukku oli siis jääny Amsterdamiin! Lauantaina se kuitenkin jo kuljetettiin kotiovelle asti, mutta olihan se aika ei-kivaa:D ajatelkaa, jos mun ihanat ostokset ja kirjaston kirja ois vaan kadonnu jäljettömiin! :o Mutta, loppu hyvin, kaikki hyvin :D

5 kommenttia:

  1. ÄÄÄÄÄÄÄ IHANIA KUVIA ♥ "Birthplace of Harry Potter"! :O♥

    VastaaPoista
  2. julmaa siel tarjoiltiin liberoisen päätä :O

    VastaaPoista
  3. Sanni: ÄÄÄÄÄÄÄ♥ ;)
    Vera: niimpä! :o se laitettiin takasin kiinni, mut kyl se on vieläki vähä kipee!

    VastaaPoista
  4. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ kauhein kuva musta ikinä toi haipaikka-irvistys D:

    VastaaPoista
  5. SÄ OOT NIIN SÖPÖ TOSSA!!! ;___;♥

    VastaaPoista