tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ruisrock 13'

Viikonlopusta selvitty ja tänään oli taas töitä. Enää tämä viikko ja sitten mä oon lomalla, onneksi :D Ei sillä etten olisi tykännyt olla myymässä jäätelöä, mutta mulla on vielä niin paljon tekemistä ennen kuin lähden Italiaan!


Oltiin siis matkassa meidän perheen asuntoautolla ja lähdettiin kohti Ruisrockia varhain aamulla perjantaina. Saavuttiin leirintäalueelle, valmistauduttiin ja lähdettiin Jonnan kans elämämme ekoille kunnon festareille! Perjantaina oli aika vähän ihmisiä, verrattuna lauantaihin ja sunnuntaihin.


Perjantaina käytiin katsomassa Karri Koiran keikan loppu, Hurts♥, Jessie Ware ja Samuli Putron keikkaa kuunneltiin siinä sivussa. Jessie Ware osoittautui positiiviseksi yllätykseksi, Jessie oli ihanan iloinen ja.. positiivinen esiintyjä :D Hurtsin keikkaa ei nähty ihan kokonaan, kun Jonna jonotti benji-hyppyyn ja siinä jonotuksessa kesti aika kauan :D mutta ei se nyt kauheesti haitannu, kuultiin Illuminated ja Better Than Love ja muita tuttuja!

Illalla muodostui ongelmaksi, että millä päästään takaisin leirintäalueelle Naantaliin. Meidän porukat olis tullu hakemaan, mutta leirintäalueen portit menikin kiinni jo kymmeneltä :/ mentiin sitten bussilla Turun keskustaan ja sieltä taksilla Naantaliin, koska viimenen bussi oli lähteny viisi minuuttia ennen meitä... Niin meidän tuuria!




Lauantaina oli tosiaan vähän enemmän porukkaa.. :D Perjantaina ei tarvinnu jonottaa alueelle ollenkaan ja nyt seisottiin jonossa varmaan 20 minuuttia, jos ei enemmän! Meidän ajankulunarviointi meni vähän pieleen, eikä nähty Anna Puulta kuin pari biisiä, mutta Kaija K ja PMMP nähtiin kokonaan ja ne oli siihen asti siisteimmät keikat. Se fiilis, kun kaikki laulaa karjuu yhteen ääneen Rusketusraitoja tai Tinakenkätyttöä, on vain niin mahtava! PMMP:n keikalla oli vain aika paljon tönimistä, mutta pysyttiin ainakin pystyssä :b


Sitten koitti sunnuntai, odotettu sunnuntai! Käytiin kattomassa Haloo Helsinki ja Cheek. Cheekiä ei kyllä kunnolla katottu, istuttiin vaan varjossa, koska jalat oli jo niin kauheen väsyneet ja ei haluttu saada auringonpistosta :D



Siinä Cheekin keikan aikana nähtiin Mungolifen Anna ja päästiin kuvaan :) kuvaajana toimi White Trash Diseasen Natan poikakaveri Jarno! Aika siistiiii ;) Niin, ja alempana näkyy meidän DIY-Heist -paidat ♥ ja vaikka itte sanonkin, niin tulihan niistä aika hienot!

Cheekin jälkeen mentiin istuskelemaan rannalle, odottamaan Macklemoren & Ryan Lewisin keikkaa! J. Karjalainen esiintyi ennen niitä puolitoista tuntia, mutta meidän olis pitänyt kyllä mennä jo silloin eturiviin, koska ei päästy sitten ihan eteen, "jouduttiin" muutama metri taaksepäin :(






Keikka oli niin siisti ja mahtava ja paras ikinä!!!! Sanat ei oikeesti riitä kuvailemaan sitä tunnetta ja fiilistä, ihmiset pomppii ja huutaa "like the ceiling can't hold us" ja Macklemore kehuu yleisöä "eikä malta odottaa, että pääsee takaisin Suomeen". Se hyppäs kaksi kertaa yleisöön ja MÄ KOSKIN SEN JALKAAN

Keikan aikana Jonna oli kadottanut sen aurinkolasit ja sen takki oli tippunut puoleksi tunniksi maahan (oli vähä pölyinen ja hiekkainen takki sen jälkeen.. :D), mutta mulla kaikki oli onneks tallessa, tosin tennarit oli täynnä hiekkaa :p Kun keikka oli loppunu, mä en vain voinut lopettamaan hymyilemistä ja vieläkin on ihan epätodellinen olo.

Me oikeesti nähtiin se livenä.



Kiitos parhaalle festarikaverille, Jonnalle, jolla oli kamera mukana ja joka otti kaikki tämänkin postauksen kuvat ♥ And remember this moment for the rest of our lives!

3 kommenttia:

  1. Ruissi oli kyllä iha huikee!:) Mukavan tuntunen blogi sulla jään seurailemaan sun vuotta Italiassa, ahh niiiin ihana maa!! Ja pakko sanoo vielä et törkeen hienot ja onnistuneet pinssit edellisessä postauksessa:D mulla kauhee stressi niiden kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva juttu!:) ja kiitti, ne kyllä onnistu kivasti :b eikä kannata stressata, kyllä sä jotain keksit :D leikkaat vaikka vaan suomen lippuja ja laitat taakse hakaneulan..... :Dd

      Poista
  2. Kkllä on kiva katsella upeita kuvia

    VastaaPoista